Handelsbetingelser

Handelsbetingelser gælder ved indgåelse af aftale om køb af ydelser og produkter fra Anne Kring
Fotografi, medmindre andet er aftalt skriftligt.

Booking

Booking foregår via mail, telefon eller kontaktformular.

Vær opmærksom på, at en del af vores kommunikation vil foregå via mail. Derfor er det vigtigt, at du opgiver den korrekte mailadresse, samt selvfølgelig tjekker, at vores mails ikke er havnet i dit spamfilter. Det er dit ansvar at sikre, at du kan modtage mails fra os. Er du i tvivl om noget, kan du naturligvis kontakte mig på info@annekring.dk eller +45 26 70 71 92.

Du er selv ansvarlig for at oplyse dine til enhver tid aktuelle telefonnumre og e-mailadresser, samt at møde eller ringe op på de aftalte tider.

Annullering af booking

Du kan uden beregning annullere din booking frem til 7 dage før, fotograferingen finder sted.
Annullerer du din booking herefter, opkræves 50% af den aftalte pris.

Betaling

Faktura fremsendes umiddelbart efter fremsendelse af de færdige billeder. Betalingsfrist er 8 dage.
Betaling foregår via bankoverførsel. Alle beløb er i DKK og eksklusive moms. Derudover forbeholder jeg mig retten til at regulere pris løbende, og ved manglende rettidig betaling pålægges et rykkergebyr.

Alle produkter og ydelser udbydes af:
Anne Kring Fotografi
Dalsagervej 25
8250 Egå
CVR: 33791291
Kontakt: info@annekring.dk

Særligt for fotoshoot på location

Vejrudfordringer
Ved regnvejr eller storm/orkan flyttes fotograferingen til en anden dato uden gebyrer. Hvorvidt det er nødvendigt at flytte fotograferingen på grund af vejret, vurderes alene af Anne Kring. Du vil få besked om flytning af dato for fotograferingen senest 24 timer før tidspunkt for fotografering.

Transport i forbindelse med fotoshoot
Prisen for fotografering er inkl. kørsel i en afstand af 15 min. fra Anne Krings fotostudie i Egå. Ved fotografering uden for dette pålægges kørselsgebyr, som aftales ved booking af session.

Du er selv ansvarlig for egen transport til og fra fotografering, og dækker selv udgifterne hertil.

Styling (alle typer fotoshoots)

Styling af hår, makeup og tøj indgår ikke som en del af prisen for en fotosession, med mindre du har købt en af de pakkeydelser, hvor styling indgår. Indgår styling ikke i det købte produkt, er det kundens eget ansvar at stå for dette før og under fotograferingen. For dette gælder, at almindelig pleje af kroppen skal være på plads inden fremmøde for fotografering (bryn, negle, hud, hår rent og ordnet) samt at tøjet skal være strøget.

Levering af fotos

Efter fotosession sorteres billederne af Anne Kring. Udvælgelsen af billederne kan enten gøres i samarbejde mellem kunden og Anne Kring, eller kunden kan selv stå for denne del.

Hvis kunden selv står for udvælgelsen af billeder, vil der en uge efter fotograferingen bliver fremsendt et link til et online galleri, hvor billederne kan ses og udvælges. Bestillingen af valgte fotos skal gøres indenfor en aftalt tidsramme. Overholdes denne tidsramme ikke, tillægges et gebyr på kr. 200 ekskl. moms pr. dag efter deadline.

Hvis udvælgelsen af billeder foregår i samarbejde med fotografen, gøres det over Zoom/Skype ved hjælp af skærmdeling.
De udvalgte billeder vil efterfølgende blive redigeret i photoshop, og leveres digitalt til download en uge efter udvælgelsen.Alle færdigredigerede billeder leveres i jpg i 72 dpi (til web) og 300 dpi (til print). Billederne leveres i både farve og sort/hvid, med mindre andet er aftalt.

Tilkøb af ekstra billeder

Tilkøb af ekstra billeder kan foretages inden for 1 år efter datoen for fotograferingen. Derefter er Anne Kring berettiget til at slette dine billeder fra hendes server.

Det er dit ansvar at tilkøbe ekstra billeder inden for denne tidsramme.

Priser
Tilkøb faktureres med et startgebyr på 1000 kr. ekskl. moms.
Prisen pr. foto er den gældende pris på det tidspunkt, du tilkøber fotos – og ikke den pris, du fik, da du bookede din fotosession. Prisen inkluderer ikke eventuelle tilbud/rabatter.

Rettigheder

Anne Kring har alle rettigheder til leverede ydelser og produkter, hvad enten de er live, digitale eller trykte medmindre andet aftales.

Ved køb opnås alene brugsret til produkter og materiale. Det betyder, at kunden må bruge billederne, som de ønsker på ubestemt tid. Dog må billederne ikke videresælges.

Bruges billederne i pressemæssige sammenhænge, herunder pressemeddelelser og artikler skal fotografen krediteres.

Købte fotos kan bruges i Anne Krings markedsføring, men kun hvis du har givet tilladelse til dette.

Et sammentykke til dette kan til enhver tid trækkes tilbage, hvis kunden ønsker det.