Video: Tips & tricks til gode portrætter

For kort tid siden blev jeg spurgt om jeg ville være gæst i en podcast der hedder Help Marketing. Det ville jeg naturligvis gerne. For hvis jeg kan hjælpe andre med nogle staldtips til at få vellykkede portrætter, så kan det da kun være en fornøjelse… ja altså udover at jeg også skulle filmes, hvilket jeg jo slet ikke er vant til. Afsnittet skulle nemlig være tilgængelig både som podcast og video.

Manden der står bag podcasten hedder Eric Ziengs og vi fik en god snak om følgende:

  • Hvad skal du overvejer inden du tager portrætbillederne?
  • Er det kameraet eller dig der laver de gode portrætbilleder?
  • Hvad skal du være opmærksom på, hvis billederne tages udenfor?
  • Hvad skal du være opmærksom på, hvis billederne tages indenfor?
  • Super råd til redigering af dine portrætbilleder.
  • Store fejl folk ofte laver.

Vil du helst være fri for at se på mig og måske lytte til podcasten på farten, så brug følgende link

Hver uge interviewer Eric Ziengs en ny ekspert indenfor content marketing, salg, sociale medier og digital markedsføring. Se mere på http://nochmal.dk

En tur i bil på tværs af landet, går utrolig hurtig med podcast i ørene?