Ny frisure, ny bog – nye portrætter…

Den smukke unge dame på billederne er foodblogger og kogebogsforfatter Ditte Ingemann. Her i foråret var jeg et smut i København for at lave nye billeder af hende.

foodblogger-ditte-ingemann-1

foodblogger-ditte-ingemann-2

Det er ikke første gang jeg tager billeder af Ditte. Men nu kommer hun med en spritny kogebog, og har iøvrigt fået ny frisure, så man ikke kan kende hende på de tidligere billeder. Og så skal der nye billeder til siger hendes forlag. Som desuden siger at det er altafgørende for salget af bogen at den bliver præsenteret med gode professionelle billeder.  Ikke mindst i forbindelse med PR arbejdet.

Sidder du i den østlige del af landet og har også fået ny frisure eller nyt firma og i den grad trænger til nye billeder, så fortvivl ikke. Jeg er ofte på Sjælland med hele mit fotostudie pakket ned i Toyotaen. Skriv eller ring endelig hvis du vil vide hvornår jeg næste gang er på Sjælland.

Og ja på Sjælland har jeg også et fast samarbejde med en dygtig make-up artist…. Ekstra forkælelse og lækkert hår er ikke kun forbeholdt jyderne.

Sidst jeg var på Sjælland så det således ud…

foodblogger-ditte-ingemann-behind-1

foodblogger-ditte-ingemann-behind-2

foodblogger-ditte-ingemann-behind-3